ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΧΟΣ | TRES ATHENS | 26 DEC.

Like
300
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΧΟΣ | TRES ATHENS | 26 DEC.
26 Dec
Tuesday
2017

«Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου»
Ο Διονύσης Ζάχος στο TRES Athens
Συμμετέχει o Γιάννης Μωραίτης
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου | 22:30Η Αλίκη, η Ρένα, η Ζωζώ, η Μελίνα … η Ελλάδα. Ο Διονύσης Ζάχος επιστρέφει στα δρώμενα του αθηναϊκού nightlife για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων με την σατιρική παράσταση του «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου», σε κείμενα δικά του και μουσική επιμέλεια Άκη Παππά. Ο δημοφιλής performer «μεταμορφώνεται» σε περισσότερα από 50 πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης και της πολιτικής και καυτηριάζει με χιούμορ τα κακώς κείμενα της σύγχρονης νεοελληνικής πραγματικότητας στο TRES (Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα).
Η Ελλάδα κάνει κουράγιο κι όσο μπορεί κρατιέται μέσα από τα μάτια της Σοφίας Βέμπο, της Μαλβίνας Κάραλη, της Σπεράντζας Βρανά, της Άννας Καλουτά, του Γιώργου Μαρίνου, του Κώστα Χατζή αλλά και της Ελένης Μενεγάκη, της Μαρίας Καβογιάννη, της Έλλης Στάη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Σάκη Ρουβά, της Πάολα και πολλών προσωπικοτήτων που μιμείται μοναδικά ο Διονύσης Ζάχος.
Η πρεμιέρα της παράστασης «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στις 22.30.
Τη σκηνοθεσία του σατιρικού σόου υπογράφει η Στέβη Μπουζιάνη, τα σκηνικά ο Βαγγέλης Μπουλάς,την φωτογραφία ο Βασίλης Ψαρρος και την μουσική επιμέλεια ο Άκης Παππάς.

Hyperlinks

Official Facebook Event Page 

TRES Athens

Official Url

Official Facebook Page

Official Instagram Page

Official Google Map

Event Info

Doors Open: 22:30

Τοποθεσία: Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 690 790 3093