ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & ΤΗΕ TEDD’S | TRES ATHENS | 24 MAR.

Like
470
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & ΤΗΕ TEDD’S |  TRES ATHENS |  24 MAR.
24 Mar
Saturday
2018

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & THE TEDD’S

Συμμετέχουν οι:

12ος Πίθηκος | Ματούλα Ζαμάνη | Μάριος Νταβέλης [Fundracar]

Warm Up Session: DJ Cutbrawl

Σάββατο 24 Μαρτίου

Doors Open: 21:00

Ταμείο: 8€ [με μπύρα]

 

Το αγαπημένο παιδί της Hip-Hop σκηνής, που γράφει εδώ και χρόνια τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο εγχώριο μουσικό στερέωμα, έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει, σε μια και μοναδική εμφάνιση στο TRES Athens το Σάββατο 24 Μαρτίου.

Στις συναυλίες του Εισβολέα θα ακούσει κανείς ένα μείγμα από ήχους και ρυθμούς γεμάτους από Hip-Hop μέχρι παραδοσιακά όργανα κι από Breakbeats μέχρι Funk, με αποτέλεσμα κανένας και ποτέ να μην μένει ανικανοποίητος.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Φόρτσα και Κωνσταντίνο Στέργιου, μια δεκαμελή μπάντα που λέγονται “Εισβολέας & Τhe Τedd’s”. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο δίσκο τους, υπό την παρούσα σύνθεση, που θα έχει τίτλο “Φυλακές Ανηλίκων”.

Ο Παπανικολός Ηλίας κατά κόσμον “Εισβολέας” γεννήθηκε στην Καλαμάτα το ‘81 και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταπιάστηκε με τον στίχο το ‘96 και με την σύνθεση το ‘99, είναι ένας αυτοδημιούργητος μουσικός καθώς έμαθε να παίζει όργανα, να γράφει μουσική και να συνθέτει μόνος του κατα κύριο λόγο Hip-Hop.

Η πρώτη δισκογραφική του κυκλοφορία έγινε το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα 8 δίσκους. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και festivals σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και την Κύπρο. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διάφορα είδη όπως οι Ιmam Βaildi, Ματούλα Ζαμάνη, Guru (Gangstarr), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρη Πουλικάκο κι αρκετούς άλλους.

 

 

Hyperlinks

Official Facebook Event Page

 

TRES Athens

Official Url

Official Facebook Page

Official Instagram Page

Official Google Map

 

Event Info

Doors Open: 21:00

Είσοδος: Ταμείο: 8€ [με μπύρα]

Τοποθεσία: Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα Κέντρο

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 690 790 3093